Спорт

Челси још чека Србина: Петровић због визе одложио долазак у Лондон

Српски чувар мреже није могао да већ у среду допутује у престоницу Уједињеног Краљевства, али се његово потписивање уговора с "плавцима" очекује у наредним данима
Челси још чека Србина: Петровић због визе одложио долазак у ЛондонGetty © Srdjan Stevanovic / Stringer

Голман Њу Ингланда и српски репрезентативац Ђорђе Петровић одложио је због визе долазак у Лондон на потписивање уговора са Челсијем, објавио је познати италијански новинар Фабрицио Романо.

Петровић је у среду требало да допутује у Лондон, али је одложио пут пошто прво мора да реши визу због чега ће у главни град Велике Британије стићи у четвртак или петак.

Он би после лекарских прегледа требало да потпише седмогодишњи уговор са Челсијем, до лета 2030. године. Лондонски клуб је за овај трансфер издвојио 16.000.000 евра.

Петровић (28) је у Њу Ингланд стигао 2022. године, а пре тога је бранио за ИМТ и Чукарички. Он је за амерички клуб у МЛС лиги наступио на 43 утакмице. За репрезентацију Србије бранио је на два меча.

Петровић се налази на списку играча селектора Србије Драгана Стојковића за предстојеће мечеве против Мађарске и Литваније у квалификацијама за Европско првенство 2024.

image
VV inauguration
banner