Спорт

И Митровић ће играти против Месија - Интер Мајами потврдио ривале у Арабији

Српски репрезентативци добиће прилику да крајем јануара наредне године одмере снаге против легендарног Аргентинца
И Митровић ће играти против Месија - Интер Мајами потврдио ривале у АрабијиGetty © Megan Briggs / Yasser Bakhsh / Stringer

Још пре три седмице су из Саудијске Арабије стигле информације да ћемо у фебруару 2024. године гледати можда и последњи окршај Лионела Месија и Кристијана Роналда, када је објављено да ће Интер Мајами гостовати Ел Насру на Блиском истоку.

А сада је и америчка франшиза потврдила тај меч, али и још један - против Ел Хилала за који наступају Александар Митровић и Сергеј Милинковић-Савић.

Ипак, постоје разлике у датумима у односу на оне које су првобитно најављени. Интер Мајами ће тако учествовати на "Ријад сезонском купу" и играће у групи против два поменута тима.

Прво ће против Ел Хилала играти 29. јануара 2024. године, што ће бити прилика и за репрезентативце Србије да одмере снаге против можда и најбољег фудбалера свих времена, али и других звезда попут Ђордија Албе и Серхија Бускетса. Једино ће спектаклу недостајати повређени Нејмар, који такође наступа за Ел Хилал.

Потом ће Интер Мајами играти против Ел Насра за који између осталих наступају Кристијано Роналдо, Садио Мане и Марцело Брозовић, а тај меч је на програму 1. фебруара, уместо претходно најављеног 24. фебруара.

image
VV inauguration
banner