Свет

Мемоари удовице власника "Плејбоја": Хју је имао скривене камере, снимао политичаре и бизнисмене

Хефнер је рекао да на снимцима има и познате личности, као и "снимке дивљих оргија, такође са познатима, политичарима и бизнисменима од којих су неки били у браку", написала је Кристал у својим мемоарима
Мемоари удовице власника "Плејбоја": Хју је имао скривене камере, снимао политичаре и бизнисменеwww.globallookpress.com © © Kevan Brooks/AdMedia

У спаваћој соби власника "Плејбоја" Хјуа Хефнера, који је преминуо 2017. године у 91. години, биле су постављене скривене камере, пише "Њујорк пост".

Његова удовица Кристал Хефнер описала је у својим мемоарима да је открила "мале скривене рупе" у дну кревета свог покојног супруга, доказ да је снимао своје (и туђе) сексуалне авантуре у спаваћој соби. 

"Када сам га питала о томе, само је слегао раменима", написала је Кристал у мемоарима "Реци само добре ствари: Како сам преживела 'Плејбој' и пронашла себе".

Упитала га је чему оне служе, на шта је он поносно одговорио: "Доста сам снимао. ВХС. Имам сате видео снимака, стотине секс-касета."

Кристал га је упитала да ли су они са снимака знали да их снима.

"То је моја спаваћа соба. Моја кућа", одговорио је.

Хефнер јој је рекао и да на снимцима има и познате личности, као и "снимке дивљих оргија, такође са познатима, политичарима и бизнисменима од којих су неки били у браку", написала је Кристал.

Она је навела да мисли да су камере биле ван функције кад је била тамо, али "биле су те изрезбарене плоче од дрвета. А један од панела на десној страни имао је кружни изрез", рекла је бивша "плејбој" зечица за "Њујорк пост".

Кристал Хефнер (37) удала се за оснивача "Плејбоја" 2012, када је он имао 86, а она 26 година. Остала је с њим у браку све до Хјуове смрти 2017. године.

image